Forrás: 24.hu

Dylan Wray, egy floridai kissrác imád éjjelente kószálni otthon, amíg a szülei az álomvilág valótlan távolságában ügyet sem vetnek a furcsa neszekre és zajokra…

Bizonyára a lakás nagyon nagy és jól (hang)szigetelt lehet, hogy ilyesmit megengedhessen magának egy kisgyerek. De ha megadatik a lehetőség, akkor miért is ne? Mindenkinek voltak gyerekkori csínyei, amiket nem lett volna jó, ha az édes, drága szüleink megtudnak. Rendszerint valami szabályt szegtünk át, amit ha sikerült kijátszani, boldog, mámoros emlékeinkkel jobban esett még az alvás is az ágyikónkban, mikor mindent elnyel körülöttünk a hideg sötétség…

Hirdetés

Valami hasonló boldogságot érezhetett Dylan Wray is a floridai otthonukban, mikor éjjelente zúzott kicsit a lakásban a szülei tudta nélkül – ők az igazak álmát aludták. A nappaliban ugrált és cigánykerekezett, jól megdolgozta a kanapét és fel-le kapcsolgatta a konyhai világítást.

Azonban az apa kamerás rendszere lebuktatta Dylant. Mikor szembesítette a felvétellel, Dylan közönyösen csak annyit mondott, hogy ő már korábban is említette nekik azt, hogy ő éjjel aktív, nem hittek neki. Végülis a gyerekek félnek a sötétben, ugye? Nos, nem mindenki:

Az apa így emlékezett vissza a videó megtalálására:

Amikor megtaláltam a videót, nem tudtam eldönteni, hogy leteremtsem őt a kanapén ugrálásért, vagy megleljem az egyik legviccesebb meglepetésért, amiben valaha részem volt.

Forrás: 24.hu

Hirdetés