18 kilós baba született, először azt hittük rosszul olvassuk a számokat. Pedig valóban nem csalt a szemünk. A napokban adott életet egy nő Ausztráliában egy 4-5 éves kornak megfelelő súlyú babának.

Hirdetés

Megdöbbentő! 18 kilós baba született!

Amikor a terhességed vége felé jársz, az orvosok a magzat csontjainak hosszából elég pontosan meg tudják határozni a várható születési súlyát. Ha pedig ekkor 4 kilóhoz közeli számot hallasz, biztosan kiver a hideg verejték. Ezt a babát ugyanis még meg is kell szülnöd, hiszen bent nem maradhat.

Amikor a közel 300 kilós anyuka vajúdni kezdett, az orvosok is azt hitték ikreknek ad majd életet. A kismamáról a magzatról pedig végképp semmit nem tudtak a kórházi dolgozók, hiszen az anya minden technikát ellenezett. Így ultrahang vizsgálaton, de terhességi ellenőrzéseken sem volt soha a 9 hónap alatt.

 

A babáját is otthon szerette volna világra hozni, ami nagy valószínűséggel az életébe került volna.

Az orvosokat is megdöbbentette, mikor egy 18 kilós babának adtak életet.

Forrás:Index-blog

Hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. […] kórházban. A nem mindennapi esetről nagyon sok internetes oldal beszámolt, köztük a magyar Kisbabanapló is.Mint írják, amikor az anyuka vajúdni kezdett, az orvosok is azt hitték, ikreknek ad majd […]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..