Megdöbbentő! Saját spermáját használta donornak!
Berthold P. Wiesner és “utóda”

Nagyon sok meddő nő csak donorspermával élheti át az anyaság örömeit. Ma már körültekintéssel és – bízzunk benne- hiba nélkül zajlanak ezek a fogantatások. Azonban nem is olyan régen egy orvos csoport szó szerint visszaélt a nők elkeseredettségével.

Berthold P. Wiesnernek egy vér szerinti gyermeke született. Azonban ez nem volt elég. Kutatásai során elismert szaktekintéllyé vált a szaporodásbiológia terén. Így a tudós orvostársaival együtt egy termékenységi klinikát alapított a múlt század közepén.

 

Abban az időben még nem létezett a számítógépes technika. A gyermekre vágyók- éppúgy mint ma is- megbíznak a fehér köpenybe bújtatott emberekben.

1940-1960 között a londoni klinika hihetetlen népszerűségre tett szert, ahol Barry Stevens és David Gollancz édesanyja is megfordult, amikor nem sikerült természetes úton teherbe esniük. Mint kiderült, a klinika vezetője a hozzá forduló nőknek azt ígérte: a hímivarsejteket minden esetben magas intelligenciájú donortól “szerzi be”, azzal azonban nem dicsekedett, hogy ez az esetek igen jelentős számában őt magát jelenti.

Megdöbbentő! Saját spermáját használta donornak!A klinika fennállása alatt legalább 1500 nő esett át lombik kezelésen, azonban a titokra csak nemrég derült fény.

Miután a kórházat bezárták a dokumentumokat megsemmisítették. Berthold pedig 1972-ben elhunyt. Megközelítőleg is akár 600 utódot hagyva maga után.

Az biztos, hogy a Barton Klinika már működése alatt is erős vitákra adott okot, mert a vezető mindig is hangoztatta, hogy kizárólag magas intelligenciájú, különleges kiválasztáson átesett spermadonorok örökíthetik ott a génjeiket, akikből ráadásul nem volt túl sok a “névsorban”.

Az egyik ilyen donor az ismert idegvegyész, Derek Richter volt, a gyanú szerint génjei mintegy száz utódban öröklődtek tovább.

Egy biztos, ha nem ágyban párnák között fogant a kicsi, hiába a modern technika a legtöbb lombik programban részt vevő nőnek átsuhan a fején a gondolat. Vajon a férjem-e az apa?
Forrás: Dailymail

Előző cikkA Vér nem válik vízzé! Megdöbbentő fotók!
Következő cikkForradalmi áttörés: A szupersperma

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .