Forrás: Cosmopolitan

Tegyük fel magunknak a kérdést: ha a Barbie baba házzal, autóval, pasival, pónilóval rendelkezik, akkor vajon mi hiányzik az életéből?

Bizony, az utód. Azonban a terhesség igencsak megviseli a nő testét, amit egyesek büszkén és méltósággal viselnek, mások küzdenek ellene – kinek mi a fontosabb. Az azonban sokaknak nem tetszik, hogy a Barbie baba torz világképet közvetít a gyermekek felé. Egy ausztrál anyuka fantáziájának jóvoltából viszont megszületett a szoptatós és terhes Barbie baba, amik kitöltik a hatalmas űrt a tökéletes testű, tökéletes sminkű, tökéletes pasijú és tökéletes világú Barbie babák világában.

Hirdetés

 

I’ve been working on a little something today 👶🏼❤️

Betty S (@allthelittledolls) által közzétett fénykép,

Tagja vagyok egy közösségnek, ami csupa szeretni való és erős édesanyából áll. Egy nap megmutattam nekik a Barbie babát, amit én alakítottam át, és hamarosan az egész csoportunk jelképévé vált. Annyira tetszett mindenkinek, hogy végül kiposztoltam az Instára is. Ezek után pedig elkezdtek bejönni a rendelések, hogy gyártsak le még többet” – írta az anyuka, Betty Strachan. Az ötlet hatalmas népszerűségnek örvend, így az anyuka már az Etsy online áruház segítségével értékesíti a műveit. Bettynek nem a siker és a népszerűség a fontos, nagyon bízik abban, hogy segítségével a gyermekek felfedezhetik az anyaság fontosságát.

Forrás: Cosmopolitan

Hirdetés