Forrás: Hír24

Egyre több erőszakról hallunk a világban. A gyermekek elleni bűncselekmény talán sokkal jobban megviseli az olvasót. Főleg, ha a gyermek szülei is abnormálisan reagálnak egy ilyen szituációra. A gyermekbántalmazás talán az egyik legnagyobb bűn a világon. Feldolgozni szinte soha sem tudják a fiatalon megtört gyermeki lelkek ezt a traumát.

Hirdetés

Néha azonban a tett utáni következmények jobban sokkolhatnak. Tavaly augusztusban történt Idahoban egy nemi erőszak. Talán ez eddig nem is olyan „hihetetlen”, hiszen lassan „megszokjuk” ezeket a tragikus híreket.

A világ döbbenetét az okozta, amikor az apa a megrontott kiskorú lányát arra kényszerítette, hogy menjen hozzá a 24 éves támadójához. Mondván: „ Ha felcsináltak menj is hozzá”. Mivel az erőszak során a 14 éves kislány teherbe esett.

A történetnek azonban nincs még vége. Idahoban tilos 16 év alatti személyeknek házasodni szülői és bírói engedély nélkül. Igazából nem az erőszakot büntették, nem a gyermek lelkével foglalkoztak. A kedves apukát azért állították bíróság elé, mert engedélyek nélkül megházasította fiatalkorú lányát.

Ezért az apa 4 év felfüggesztett börtönt kapott, DE azért „igazi” büntetésként 120 napra rácsok mögé is kerül. Mindezt példaképp, hogy érezze milyen erőszaktevővel együtt lenni. Később szerencsére az erőszakoló 24 éves férfit is elítélték. 15 évet kapott. Azonban még mindig törvényesen férje a kiskorúnak.

Forrás: Hír24

Hirdetés