Egy amerikai hírcsatornán megható műsort látthattak a nézők, ugyanis a kamerák előtt talált egymásra az az ikerpár, akik születésük után két különböző családhoz kerültek.

Hirdetés

A 2007-ben született ikerlányok szülei nem vállalták a két gyerek nevelését, ezért az örökbeadás mellett döntöttek. Audrey és Gracie két különböző amerikai családhoz került. A kislányok nagyon szeretik “saját” szüleiket, de saját bevallásuk szerint mindig úgy érezték, valaki hiányzik az életükből.

1141938_ikrek01

A Good Morning America c. tévéműsor élőben közvetítette, ahogy a két iker egymásra talál. Audrey és Gracie megdöbbent, majd zokogva ölelték át egymást, és ekkor már tudni lehetett, soha nem akarják többé elengedni egymást.

Audry örökbefogadóinak már van három fia a kislányon kívül, melléjük szerettek volna egy lányt is, ezért döntöttek az adoptálás mellett.
Ők nem tudtak az ikertestvérről, nemrégiben azonban előkerült egy régi fénykép, ahol Audrey mellett egy másik baba is szerepel azon a képen, ahol egy nő táplálja őt. A másik kicsi szinte tükörképe volt a gyermeknek, ezért elhatározták, hogy felkutatják.

Végül rengeteg utánajárás után sikerült a családnak kapcsolatba lépni a Gracie-t örökbefogadó családdal, akik boldogan fogadták a megkeresést.

1141940_ikrek03

A műsorban nem csak a két kislány hatódott meg, a szülők is a könnyeikkel küzdöttek, hiszen nagyon megható volt látni, ahogy a két gyerek egymásra talált annyi külön töltött év után.

Hirdetés