A gyerekvállalás egy igen sarkalatos pont minden pár életében. Néhányan házasságon belül, néhányan házasságon kívül szülnek, ám néhányan akárhogy is próbálkoznak, valahogy sosem akar nekik összejönni a baba projekt. Ez megkeserítheti a pár életét, hiszen az összetartozás egyik jelképe az a közös génekből összeállt gyermek. Többek között nekik jelent megoldást az örökbefogadás, és valljuk meg: a nem vérszerinti gyermeket is éppúgy lehet szeretni, mintha az lenne.

Hirdetés

Lacey és Banks Farris az említett csoportokból a harmadikba tartoznak (Lacey egyszer volt terhes, de 20 hetes elvetélt, amit igen mély traumaként éltek meg), egy kis csavarral megfűszerezve: az első örökbefogadás sem jött össze nekik (az anyuka végül úgy döntött, hogy fel szeretné nevelni a kicsit, és ezt a gyermek érdekében tiszteletben tartották), de nem adták fel. Tudták, hogy csak idő kérdése, és számukra is eljő az a pillanat, mikor a kezükben tartva gyönyörködhetnek a saját csöppségük semmihez sem fogható látványában.

Titokban hozták el a kicsi Finley-t (aki április 18-án született), mert egy nagy meglepetés videón akarták megörökíteni a családtagok reakcióit. Nem titkolt szándékuk az is, hogy ezzel a kicsi tudtára adhassák majd, ha nagyobb lesz, hogy mindenki mennyire izgatott volt az érkezése miatt, és mindenki mennyire szereti őt.

Forrás: Vous

Hirdetés