Lassabban szopizott ikertesvérénél a kisbaba, ezért az anya kórházba vitte – ez mentette meg az életét, ugyanis súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

Tavaly októberben született meg az ausztráliai ikerpár Madison és Sophia. Madisonnál az orvosok a születése után szívzörejeket állapítottak meg. Ennek ellenére hazaengedték a piciket. a szülőknek azt mondták két hét múlva menjenek vissza egy vizsgálatra.

Hirdetés

Otthon az anya három nappal később arra lett figyelmes, hogy a kislánya lassabban szopizik, mint az ikertestvére. Ennek ellenére a kicsit nem tűnt betegnek, de az anyát aggasztotta a dolog ezért kórházba vitte a babát.

Ott derült ki, hogy Madison súlyos szívbeteg, ezért azonnal megoperálták. Három napot volt az intenzíven, de elkapott egy fertőzést, ami miatt újra műteni kellett. Ekkor csupán hét hetes volt a kislány.

A kislány ezután lélegeztetőgépen volt, így a szülei nem vehették ölbe. Az orvosok azt viszont megengedték, hogy az ikertestvérét mellé fektessék.

Madison azonban újra rosszul lett. Összeomlott a tüdeje, ezért újra meg kellett műteni. A kislány nem adta fel a harcot és a sok szenvedés után jobban lett.

Az anya azóta is szinte biztos benne, ha nincs Sophia, akkor nem vette volna észre mekkora baj van Madisonnál. Hiszen a szopási sebességük különbségére lett figyelmes.

Az orvosok azt mondták, ha akkor az anya nem viszi kórházba a picit, a 10 napos kort sem érte volna meg.

Hirdetés