Az egyik legszebb dolog az ember életében a születés. Ma már szerencsére a nyugati világban megoldható, hogy a nagy pillanatban ne csak az anya, hanem az apa is bent lehessen a szülőszobában.

Vannak azonban olyan kórházak, magánklinikák, ahol nemcsak a szülők, de bármilyen hozzátartozó bent lehet már a vajúdás alatt is. Így sokan a nagytestvért is beviszik a nagy eseményre, hogy láthassa hogyan születik meg a kistestvére.

Egy ilyen születés pillanatáról készített fotó osztja meg napok óta az internetet. Sokan fantasztikus lehetőségnek tartják, míg mások „betegesnek” érzik, hogy a kisgyermek bent legyen és lássa édesanyja szenvedését és intim pillanatait.

Sokak szerint még a férfiak is rosszul lesznek egy egy szülés alkalmával, hiszen valljuk be az valóban vérrel és fájdalommal jár. Ezért azt mondják, nem szabad mindenáron a picit bevinni, hogy lássa a szülést. Hiszen minden gyerek más és más, lehet neki épp nem élete legszebb élménye lesz a testvére születése. Hanem pont egy rossz emlék marad utána a fejecskéjében.

 

Előző cikkMiért lesz válogatós egy gyerek?
Következő cikkVideók az első órákról