Sok anya szeretne kimozdulni, de nem tudják, hol találhatnak hozzá partnert. Fórumokban böngésznek, kérdeznek és remélik, hogy lesz, aki válaszolni fog a megkereséseikre.

Mostantól ennek vége! A mai világban nem a fórumozás, hanem a mobilkommunikáció a legelfogadottabb kommunikációs forma. Egy célalkalmazással hasonló gondolkodású emberek ezrei, tízezrei kerülhetnek kapcsolatba egymással. Érthető volt, hogy muszáj valamit tenni.

Hirdetés

A ZappyWare csapata a segítségünkkel megalkotta az alapját annak, amit mi egyszerűen úgy neveztünk, hogy “Menjünk Együtt” – utalva ezzel az alap problémára. 🙂 Persze mi sem vagyunk mindenhatók, márpedig TI a legjobbat érdemlitek.

Éppen ezért a fejlesztőcsapat felkérte a Kisbabanapló olvasótáborát, hogy aktív részesei legyenek a fejlesztésnek. Nem akarunk rátok erőltetni olyan funkciókat, amelyeket nem akartok használni. Nem akarunk olyan megvalósításokat, amelyek bonyolultak, idegenek és ijesztőek nektek. Mi olyan alkalmazást szeretnénk, ami a TI elképzeléseiteknek megfelel, otthonosnak és komfortosnak érzitek a használatát.

Legfontosabb tudnivalók

Megalkottuk nektek a ‘Közösség’ képernyőt, ami a legfontosabb részét képezi már az alkalmazásnak! Itt kereshetsz magadnak megfelelő partnert az elképzeléseid megfogalmazásával, vagy válaszolhatsz mások kiírásaira. A szimpatikus kiírásokat csillagozhatod, vagy megoszthatod ismerőseiddel.

Vigyázat, sose találkozz senkivel egyedül elhagyatott, sötét helyeken!!!

A ‘Térkép’ képernyőn láthatod a 20 km-es körzetben tartózkodó felhasználókat. A cseppalakú jelölőre kattintva megtekintheted a profilképét, a nevét, és a két legfontosabb ismérvét: kerekesszékkel közlekedik-e vagy babakocsival várható. A buborékra kattintva bejön a felhasználó profil oldala, ahol üzenetet küldhetsz neki.

Az ‘Üzenetek’ képernyőn olvashatod a beszélgetéseidet, válaszolhatsz az új megkeresésekre.

Az ‘Én’ képernyő a profiloldalad, ahol módosíthatod az adataidat. Javasoljuk, hohgy frissítésről frissítésre nézz be ide, mert terveink szerint újabb és újabb lehetőségekkel fogjuk bővíteni ezt a képernyőt. 🙂

Végül, de nem utolsó sorban az ‘Opciók’ képernyőn meg tudod változtatni a jelszavadat, és ki tudsz jelentkezni. Bátorkodtunk ide egy kis reklámot is becsempészni, csak hogy biztosak legyetek: ez az alkalmazás megbízható és hiteles forrásból származik. 🙂

Az alkalmazást a Google Áruházból tudod letölteni!

Hirdetés