Fotó: Yvonne Trimble

A halál az egyetlen biztos pont az életünkben. Számítunk rá, de igyekszünk nem gondolni arra, ha majd értünk is eljön. Sokan hiszünk abban, hogy a vég idős korban ér el mindenkit. Inkább bele sem gondolunk abba, hogy a halál bizony nem kerüli el a fiatalokat, sőt sok esetben a kisbabákat sem.

Hirdetés

Ilyenkor a gyász talán fájdalmasabb, mint bármely más esetben. Hiszen természetellenes, hogy egy szülő temesse el a gyermekét. Ha mégis bekövetkezik a legrosszabb, a temetést megpróbálják szépre, és egy kicsit az eltávozott piciny lélek ízlésére tervezni.

Menyasszonyi ruháját adta az elhunyt csecsemőknek!
Fotó:Yvonne Trimble

Yvonne Trimble egy szomorú, de mégis felemelő adakozást végez, mellyel divatot is teremtett. Gyászoló szülőknek adományozta esküvői hófehér ruháját azért, hogy abból az elhunyt babának megvarrhassák az utolsó ruháját a végső útra.

A ma már Cipruson élő nő kezdeményezését megosztotta a közösségi oldalain, ezért számos követője is akadt. Elmondása szerint, nem hírnevet szeretne, egyszerűen csak azt szeretné, ha ezt a nemes cselekedetet sokan követnék. A célját el is érte már, hiszen a Cherished Gowns for Angel Babies nevű brit szervezet szerint már több mint 8000 nő követte a példáját, és ajánlotta fel nekik a menyasszonyi ruháját. Így számos nehezebb sorsú baba is úgy indulhat el a mennyország felé, hogy a tisztaság színét viseli magán.

Forrás:Life.hu

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..