PIC BY IAIN WATTS/MERCURY PRESS (PICTURED: MARK CURZON WITH HIS WACKY RACES WALL ART)A film-maker left to look after his five sons following a divorce spent the next decade transforming his home into a cartoon paradise. Madcap Mark Curzon, 48, from Winsford, Cheshire, split from his wife in 2003 and took custody of Christopher, now 28, Cameron, now 27, Ryan, now 25, Lewis, now 24, and Bradley, now 22. The arty dad took it upon himself to turn his home into a living tapestry - decorating the walls of the terraced property he has called home for 28 years with cartoon icons like Dick Dastardly and Muttley as well as Studio Ghiblis creations. SEE MERCURY COPY

Mesebirodalom egy elvált apuka és 6 gyereke otthonábanMesebirodalom készült 6 gyermek számára az elvált apa házában. Mark Curzon a filmszakmában dolgozik rajzfilmesként, és a válása óta, immár tíz éve az a hobbija, hogy telerajzolja otthonuk falát rajzfilmfigurákkal. Miután az apa egyedül maradt öt fiával a válás után, elhatározta, hogy a legmenőbb otthont alakítja ki gyermekei számára.

Hirdetés

Később ismét rátalált a szerelem, és egy kislány is csatlakozott a mesebirodalomhoz az öt fiú mellé.

 

Mesebirodalom egy elvált apuka és 6 gyereke otthonábanAz apa elmondása szerint az elmúlt tíz év szinte csak azzal telt, hogy állandóan festés alatt volt a lakásuk, hiszen mindig új ötletekkel rukkolt elő, a gyerekek pedig élvezték, hogy ilyen változatos a fal.

Bár a fiúk azóta felnőttek, és elköltöztek, az apa folytatja a dekorálást, tízéves kislánya falán mindig a legmenőbb figurák vannak, akikért rajong a gyerkőc.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..