Minden nő álma, hogy egyszer édes anya lehessen. Legyen egy gyönyörű esküvő, és boldog hosszú életünk.De mit kell tennünk ahhoz, hogy ez mind ne csak álom maradjon?!
Talán a legfontossab az, hogy első sorban ön magunkat ismerjük meg. Tudjuk, hogy kik vagyunk valójában.Ez nagyon egyszerűnek hangzik, de jócskán nem az. Tudni azt, hogy kik vagyunk mi nagyon nehéz az ön ismeret.
Jártatok már biztos olyan cipőben, amikor is tudtad, hogy te ezt nem tudod megcsinalni mert nem vagy rá képes, de a végén kiderült, hogy igen is képes voltál rá, és igen is meg tetted. Ilyen helyzetek folyton jönnek az életünkben, vagyis még saját magunkat is nehéz ki ismerni nem még a választottunkat

Bride holding bouquet.

Hogy a választottunk miért változik meg egy idő után?? Miért nem minden olyan már az idő elteltével mint mikor meg ismerkedtünk???
Ugye bár az ember lakva ismeri ki a másik felet,akkor ugyanis minden jó és rossz szokás elő jön.. Lehet, hogy nem azonnal hanem idővel de mindenre sor kerül.
Az évek alatt nagyon sok kapcsolat el laposodik, mert arra törekednek a párok, hogy mindenük meg legyen, és a születendő gyereknek(ami még csak tervbe van)
Dolgoznak 7-6napokat és nincs idejük egymásra..Egy idő után arra lesznek figyelmesek, hogy mindenük meg van. Szép lakás, pénz, autó, és semmiben sem szenvednek hiányt..
De nem volt idejük egymást igazán ki ismerni. Mert csak azon voltak minden meg legyen. Mikor már mindened meg van, akkor mi hiányzik az életedből???

A boldogság… Mert a boldogságot nem tudod tárgyakkal, szép autóval vagy épp pénzel pótolni.. Meg van mindened de nem vagy boldog.. Sok ember össze házasodik, mert már meg van mindenük, mindent együtt szereztek meg és házasság után jöhet a #baba.
És aztán jönnek általában a szomorú hónapok.. Amikor is bele vágtatok a baba projektbe, de első hónapban sem másodikban sem… Harmadikban sem sikerük… Ugyanis ez nem akkor jön mikor mi kiejtük a szánkon.. Van hogy hosszú hosszú évekbe telik mire végre megadatik a kisbaba. De egy nő életében ez egy sors döntő téma!!!

Lelkileg meg viseli azokat a nőket akiknek egykettőre nem jön össze a baba.. És sokszor azt a támaszt nem kapják meg a párjuktol, hogy igen is nem szabad feladni..
Ilyenkor jönnek azok a dolgok, hogy alig vagyunk együtt, el tavolodtunk egymástól, de annyira szeretem a párom és annyi mindenen keresztül mentünk, és mindenünk meg van szülők egy gyereket és boldogan élünk.
Csak egyet ne felejtsetek el kérlek!!!
Lehet palotátok, minden nap dinom – dánom… Ha a partneretek nem támogat gondolkozzatok el meg éri e.
Lehet együtt maradtok de évek után… Hurcolászni egy gyereket ami ellen tehetetek volna nem ajánlatos… Sem a ti szemszögetekböl, sem a kicsiéből.
Ezzel a kis szöveggel segíteni szeretnék az olyan anyukákon, leendő anyukákon akikben óriási kérdések vannak!!!
Sok erőt és kitartást kívánok minden egyes női társamnak!!!!
Bárcsak senkinek se fordulna ebbe az irányban az élete..