Tudom, elsőre furcsán hangzik, hogy jó is lehet egyedül, csak a gyermeked és te..De hidd el, néha jót tesz kiüríteni a gondolataidat, és csak magatokra koncentrálni. Hiszen nézzük csak meg mik azok amikre így több idő marad.. Hát TE! Énidő!  Mikor volt utoljára, hogy csak magadra koncentráltál? Régen ugye?

Hirdetés

Kezdj el kicsit befelé fordulni, magadba nézni, jó mélyen.. Mik azok az egyszerű hétköznapi dolgok, amiket régen csináltál, és vágysz rá?

  • Befeküdni egy kád jó meleg vízbe
  • Kinyitni egy igazán  finom bort, miután elaludt gyermeked és csak lazítani
  • Találkozni a régi barátnőkkel, akik már biztosan nagyon hiányolnak, hidd el, biztosan így van!
  • Megvenni magadnak egy rég vágyott ruhadarabot, vagy cipőtJ
  • Kinézni, és elmenni a kedvenc zenészed koncertjére
  • Megnézni nyugodtan egy jó csajos filmet

Rengeteg dolog van még ezeken kívül is amikre TE vágytál már régóta, de valahogy mindig utolsó helyre tetted magad. Hát most nem kell! Gyermekeddel is felszabadultabb  hangulatba fogtok kerülni. Ahol csak ő, és te vagy. Nem beszélve arról, hogy mennyi tapasztalattal lettél gazdagabb régi kapcsolataid után.. Most itt a lehetőség, hogy minden további szerelmi viszonyod olyan legyen, amelyet tényleg szeretnél..

Biztosan kirajzolódtak benned azok a fontos alapfeltételek a másik  fél részéről, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell. Ne feledd, úgy is minden úgy fog alakulni, ahogyan annak kell!:) És sosem kapsz többet annál, mint amennyit elbírsz. Remélem sikerült egy, kis erőt adnom a további életed kialakításához. Kívánom, teljesüljön minden vágyad, amit eddig nem kaptál meg!

O. Judit (egy sokat megélt, 30 éves, 2 gyermekes anyuka tollából)

Hirdetés