A kép illusztráció

Mikor érdemes tesztelni először?Sok terhességi tesztre fel van tüntetve, hogy az együttlét után a 3. napon már kimutatja a terhességet. Ez azonban nem igaz. Ilyenkor még vérből sem lehetne kimutatni, hogy babát várunk. A fogantatás után az osztódó zigóta 3-5 nap alatt jut le a méh üregébe. Ezután még lebeg egy kicsit a méh azon oldalán, ahová majd be fog ágyazódni. Majd még 7-10 nap maga a beágyazódás. Ekkor kezd csak el termelődni a szervezetben a HCG hormon, amit a teszt kimutat. Ez a hormon a terhesség elején kétnaponta duplázódik a szervezetben. Persze ezek az időpontok egyénenként változnak, de a nagy átlag ez. A babák nem sietnek annyira- mint mi a teszttel. Hisz az első időben óriási változások mennek végbe a testben és az sem biztos, hogy maga a beágyazódás sikeres lesz. Ezen kívül magát a fogantatást senki nem tudja, mikor történt. Tehát a legjobb kivárni a következő vérzés idejét és akkor végezni az első tesztet.

1 hozzászólás

  1. KEDVES KISBABA NAPLÒ SZERETNÈM HA EZT KIRAKNÁD! SZEPTEMBERTÕL VAGYUNK NYÌREGYHÁZÁN ÈS NINCS MÈG BARÁTUNK AKKEL TUDNÂNK BESZÈLGETNI. IGY OLYAN ROSSZ MERT A GYEREKEK IS MAGÁNYOSAK. NINCS KIVEL JÁTSZANIUK HIÁBA OVODÁBA JÁR MÈG NEM SIKERÜLT OLYAN KAPCSOLATOTT KIALAKITANI H OVODÁN KIVÜL TALÁLKOZZANAK ÈS JÂTSZANAK. EGY 2 ÈVES FIÙ ÈS EGY 7 ÈVES FIAM VAN ÈS JÖN A HARMADIK BABÒNK. AKI SZERETNE VELÜNK BARÂTKOZNI PRIVÁTBAN MEGKERESHET. ELÔRE IS KÖSZÖNÖM.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .