Mindegy mit teszel, szaranya vagy, hiszen megfelelni nem lehet. Mindig is az volt az édesanyák vágya, hogy szuperanyák legyenek. Ha valami mégsem úgy sikerül, ahogy az a nagykönyvben van, egyből szaranyának hiszik magukat. Íme néhány pont, ami segít alátámasztani, amit eddig gondoltál magadról 🙂

Figyelem, ne vegyétek komolyan 🙂

Szaranya vagy, ha

Mindegy mit teszel! Szaranya vagy!Terhesség alatt elhízol, mert nincs önuralmad. Ha császármetszéssel szülsz, veszélyezteted a gyereket már akkor, mikor megszületik…Ha simán szülsz, a puncid tönkremegy…apa keresni fog egy másikat, és a gyereked apa nélkül nő fel. Ha ordítasz a szülés alatt- ennyit igazán kibírhatnál. Ha meg csendben vagy, elnyomod a benned rejlő nőt, nem segítesz a gyerekednek megszületni.

Ha nem akarsz kórházban szülni, önző vagy, mert nem a babára figyelsz….viszont, ha kórházban szülsz, felfekszel te is a futószalagra.. Ha szülés után is jól nézel ki, akkor bizony csak magaddal vagy elfoglalva, és nem figyelsz a gyerekre. De ha nem foglalkozol a kinézeteddel, igénytelen vagy.

Ha nem akarsz szoptatni, akkor is szaranya vagy. Mert megfosztod a gyereked az anyatej pótolhatatlan összetevőitől. Ha meg szoptatni akarsz, undorító vagy, ha mások előtt teszed… Ha szoptatod a babát, de nem fejsz szoptatás után, egy igazi szaranya vagy…mert ennyit meg kell tenned, csak pár perc. Ha éjjel is fejsz, nos akkor soha nem pihensz, és feszült leszel a gyerkőccel.

Ha tápszert adsz neki, attól elhízik. Ha nem adsz neki tápszert, szaranya vagy, annak a babának valamiből tápanyag is kell.

Mindegy mit teszel! Szaranya vagy!Ha külön szobában alszik a gyerek, te egy szaranya vagy, és szívtelen. Ha veletek alszik, ráerőlteted magad, ráadásul apa is el fog hagyni, mert sose szexeltek.

Ha felveszed mikor sír, elkényezteted. Ha sírni hagyod, lelki sérült lesz. Mindenképp szaranya vagy. Ha főzőcskézel, elveszed az időt amit a babával tölthetnél. De ha bébiételt adsz neki, sosem ismeri meg a hazai ízeket.

Ha sokat gépezel, akkor nem foglalkozol a gyerekkel. Ha nem vagy fent a facebookon, antiszociális vagy.

Ha rácsapsz a gyerek kezére, téged tuti hogy le kéne csukni. De ha nem csapsz rá, akkor sosem tudja majd, hogy nem szabad a wc kefével fogat mosni.

Ha a játszótéren játszol a gyerekkel, azt hiszed, te vagy a megtestesült tökéletesség…ha engeded, hogy egyedül játsszon, akkor te nem is törődsz vele.

Ha játszóházba hordod, istenem, mekkora sznob vagy. Ha nem hordod játszóházba, megfosztod az új élményektől.

Ha mosható pelust használsz, nem haladsz a korral. Ha eldobható pelenkát hord a gyerek, te még a környezetre sem figyelsz.

Ha gügyögsz neki, idióta vagy és nyálas. De ha nem becézgeted, igazából nem is szereted.

Ha pakolsz neki uzsonnát, nagyon elkényezteted. Ha nem raksz neki ennivalót, akkor elhanyagolod. Ha a gyerek jó, biztos egy önbizalom hiányos tutyimutyi alak lesz belőle. Ha túl eleven, akkor te biztos nem is foglalkozol vele, csak nő mint a gaz a kertben.

Ha tisztán tartod a lakást, sosem ülsz le a kicsivel játszani. Ha kosz van, igénytelen vagy, és a gyerek is beteg lesz.

Ha bölcsibe adod, szaranya vagy. Hiszen az első három év a legfontosabb az életében. Te meg idegenekre bízod. Ha nem adod bölcsibe, nem tud majd beilleszkedni a közösségbe, meg egyáltalán, eltartatod magad az apjával…

Ha nem jár nyelvtanfolyamra, babaúszásra, jógára (kötelezően három hónapos kortól), akkor ebből a gyerekből nem lesz semmi, ingerszegény környezetben nő fel. Ha hordod ezekre, akkor meg egy percet nem lehet gyerek.

Ha kendőben viszed, elgörbül a gerince, de ha babakocsiban viszed, tuti hogy nem alakul ki a kötődés köztetek.

Ha egy gyereket vállalsz, önző vagy, csak magadra gondolsz. Ha kettőt vállalsz, még semmit nem tettél a társadalom érdekében. Ha hármat vállalsz…minek? Hiszen szaranya vagy. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .