Egy édesanya a család fő mozgatórugója. Ő az, aki szívét lelkét kiteszi az egész családért. Egy édesanya a születésünk legelső pillanatától ott van mellettünk, és életét nem féltve óv minket mindentől.Mindegy hány gyermek születik a családba egy édesanya mindegyiket egyformán szereti. Az anyukák mindig gondoskodnak a családról. Készek mindent feláldozni a gyermekeikért.

Hirdetés

Ez is érdekelhet!

Mindig jó tanáccsal látják el gyermekeiket. Az édesanyák akkor is ott lesznek, ha boldog vagy és akkor is, ha szomorú. Imádják, ha gyermekeik maguktól megölelik őket, ezzel azt az érzést erősítik bennük, hogy jó édesanyák. Minden pillanatban ott vannak, hogy vigaszt nyújtsanak a legszomorúbb időszakokban is. Az édesanyákkal való alvás a legmegnyugtatóbb és legpihentetőbb. Nincs szükség szavakra, ők egyetlen pillantásból tudják mi a baj.

Mindig gyengédek szeretteikkel. Melegség járja át a testüket, mikor gyermeküket megölelhetik. Még ha fáradtak is, saját gyerekeikért a csillagokat is lehoznák az égről. Megnyugtató érzés mikor egymás közelében vannak. Az együtt töltött idő, mindig izgalmasan telik. Gyerekként úgy követik őket, mint a kiskacsák az édesanyjukat. A közös programok mindig vidámsággal együtt telnek. Képesek addig a gyermekük mellett feküdni, míg el nem alszik. Egy édesanya nagyon értékes az egész család számára. Minden anyuka csodálatos!

Hirdetés