Délelőtt egy videó szúrt szemet az egyik nőknek szóló portál facebook oldalán. A rövidke videón egy kislány hisztijét láthatjuk, aki nem szeretne két fiú testvére mellé egy harmadikat is. (Vagy lányt, vagy semmit.) És ekkor elgondolkodtam.

Hirdetés

Tény, hogy én magam is posztolok fotókat a facebookra, vagy vezetek blogot itt a Kisbaba Naplón, amihez teszek fel fotókat is, de hogy ennyire kiszolgáltassam a gyerekem vadidegeneknek… Mert ez végül is nem más, mint a gyerek megalázása. Szerintem a szülők nem is gondolnak bele, hogy pár év múlva hogy fogja magát érezni a csemetéjük, amikor ilyen ciki, vagy szerintük vicces videókat tesznek közzé. Mert ugye tudjuk, ami egyszer felkerült a netre, az ott is marad!

Majd amikor az ominózus videóban lévő kislányt halálra cikizik és szekálják az iskolában, akkor talán észbe kapnak a szülők, de már késő lesz. Nem elég a gyerek átlagon felül hisztis viselkedése, még meg is alázzák, és pont azok az emberek, akiknek az lenne a dolguk, hogy megvédjék őt.

Arról nem is beszélve, hogy sok videó úgy mutatja be a családot és az otthonokat, amik a bűnözőknek is szemet szúrnak, így potenciális céltáblát és áldozatot csinálnak a saját családjukból.

Legyünk résen, és gondolkodjunk el, mielőtt mindent megosztunk magunkról és azokról, akik a legtöbbet jelentik számunkra!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .