KisMiaAz én Dúlám!

Hirdetés

A sors hozott össze vele. Egy napon belül találtam a meditációját meg az interneten és ő aznap ment be édesapám üzletébe névjegy kártyáját készíttetni.

Mivel külföldön élünk és bár beszéljünk a német nyelvet a kórházi szaknyelvet nemigen. Így a szülés félkészítő szóba se jöhetett.

Ekkor ismerem meg az én dúlámat, az én angyalkám – (így is hívom, ha beszélek vele)

Az utolsó heteim a meditációk álltál nagyon harmonikusan teltek. Ennek köszönhető hogy az én drága kislányom egy hang nélkül született meg, és azóta is egy nyugodt mosolygós boldog baba. Szülés pillanatban csak nézett ránk a gyönyörű szemeivel.

A várandósságom utolsó hetében minden nap beszéltünk. Át beszéltük a gát védelmi praktikákat és ennek köszönhető a gátam sérülés nélkül meg is úszta – gátmetszés nélkül hoztam világra a kislányomat. Kislányom Mia 2013. december 22-én vasárnap délután 3300g es 51cm megérkezett hozzánk a mi legnagyobb boldogságunkra!! 

Zsuzsa dúla felkészítette a férjem is ami számomra nagyon sokat jelentett. A férjem a vajúdás alatt végig fájdalmat csillapítót nekem az általa tanított masszázsokkal. Figyelte hogy ellazuljak és segítette a légzésem, amit persze mind Zsuzsának köszönhető, mert előtte erről semmit nem tudunk.

Kitolási szakaszban még a arra is vigyázott hogy a fejemet úgy társa hogy nehogy be vérezzen a szemem. A kórházban is tartottuk a kontaktust ő még a lelket is tartotta a szüleimben. Még a szülés előtt mindent át beszéltünk a szoptatásròl az első hetekről a szülés után depresszióról. Ő ott volt mikor elbizonytalanodtam és tartotta bennem a lelket.

Ha pár mondatban össze kell szedni mit jelent ő nekem? 
A legnagyobb dolgot kaptam kaptunk tőle amit lehetett. Biztonságot és magabiztosságot a szülés közben. Szerintem ez anyának ez a legfontosabb.

Fél év távlatából sok szülés történeteket elolvasva rá kell jönnöm háborítatlan gyönyörű szülésem volt. És jó élményekkel gondolok rá vissza.

És ezt neki köszönöm százszor ezerszer de nem elégszer.

Molnárné Lucza Linda
Ausztria

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..