El szeretném mesélni a szüléstörténetemet!

Hirdetés

Szóval az úgy kezdődött, hogy amikor 2013. júniusában megtudtuk a párommal, hogy babánk lesz, nagyon örültünk! Egész terhesség alatt nem volt semmi gond, kivéve amikor a 36. héten közölte a doki az uh-on, hogy farfekvéses és visszarendelt a jövő hétre, de mondta, hogy úgy készüljek, hogy lehet, hogy maradok, ha nem fordul meg addigra! Visszamentem nagy cuccokkal és még mindig nem fordult meg és be kell feküdnöm a kórházba, de közölték, hogy holnap menjek vissza mert nincs hely!

Hát így lett, másnap 2014. 03. 18-án befeküdtem! A szobatársaimmal nagyon jól elbeszélgettünk, jártunk nst-re, szívhangra, ott mondták, hogy elég sűrűn van keményedésem! Szerdán délelőtt közöltem a nővéreknek, hogy véres barna folyik belőlem, ők csak annyit mondtak, hogy lehet hogy a doki jobban megvizsgált! Az nstn most még sűrűben mutatta a keményedéseket! Azt mondták, hogy szóljak majd ha rendszeresen érzem a keményedéseket, mert akkor visznek császározni!

Este olyan 21 óra körül úgy döntöttünk a szobatársaimmal, hogy már alszunk de amikor leoltottuk a villanyt elfolyt a magzatvíz, szóltak is a nővéreknek de azt mondták, hogy pakoljam össze a cuccom és megyünk, de majd csak reggel lesz baba! Na ezt nem igazán értettem! De mikor megvizsgáltak csak annyit hallottam, hogy ÚRISTEN AZONNAL EGY ORVOST HÍVJATOK! Na itt megijedtem mert a köldökzsinór előreesett és a babóm így nem kapott oxigént! Vittek is gyorsan a műtőbe de olyan gyorsan kellett kiszedni a babóm, hogy altattak!

2014.03.19-én 22 óra 06 perckor 37-38. hétre 3170 g és 51 cm-rel megszületett a kisfiam, Bozsó András! De itt még nincs vége, mert nem akart felsírni, mivel nem kapott oxigént ezért újra kellett éleszteni, de utána felsírt és nem lett szerencsére semmi baja!

m

 

Mostanra már egy egészséges 3,5 hónapos fiúcska! Anya és apa szeme fénye! Bocsánat, egy kicsit hosszúra sikerült!

mó

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..