Egy édesanya rossz babát vitt haza magával, tévedésére pedig akkor jött rá, mikor levette a kicsi pelenkáját – nem azt látta a lábacskák között, amit kellett volna.

A 36 éves Oksana meg akarta fürdetni az újdonsült kisbabáját, ezért levette a pelenkáját. Rögvest szembesült azzal a ténnyel, hogy valami fityeg a kicsi lábacskái között.

Hirdetés

Az asszony ugyanis “rossz” babát vitt haza. Erre azonban csak az otthoni első fürdetéskor jött rá.

édesanya
Oksana DNS tesztet csináltatott, de még mindig úgy gondolja, hogy egy idegen nő babáját neveli (Kép forrása: Moe-online.ru / east2west news)

Az esti fürdetésnél szerette volna a testvéreinek megmutatni kishúgukat, ezért ő és négy gyermeke együtt indult a fürdőszobába. Az asszony levetkőztette Masha-t, de ekkor megdöbbentő dolgot vett észre. A kislány lába között fiú nemi szervet talált. A kórházban ugyanis azt mondták a már ötgyermekes anyának, hogy kislánya született.

édesanya
Ez a kicsi baba Oksana ötödik gyermeke

A születés után a 36 éves asszony a mellkasára tették a pici babát, de akkor csupán az arcát látta. Ezután fertőzésre hivatkozva elvitték a babát és meg sem nézhette. Többször is érdeklődött a baba neme felől, de arra csak később kapott választ. ” Kislány lett”. Ezután az újszülött papírjaira is kislány volt feltüntetve.

édesanya
A kórházi dokumentum szerint: ‘zhen’ ami ‘lány’-t jelent (Kép forrása: 1st TV channel / east2west news)

Az asszony a fürdetéskor ért sokkhatás miatt úgy érezte elcserélték a gyermekét a kórházban, ezért DNS tesztet kért. Ami bebizonyította, hogy  a kisfiú az ő gyermeke, csupán a kórház hibázott a papírmunkánál.

édesanya
Újabb kórházi dokumentum bizonyítja, hogy Oksana lánynak adott életet (Kép forrása: 1st TV channel / east2west news)

A nő a teszt ellenére sem biztos abban, hogy a saját gyermekét vitte haza. Úgy érzi őt egy másik család neveli.

Hirdetés