Sorra tűnnek el külföldön a fiatalok egy új őrületnek köszönhetően. Az úgynevezett 48 órás kihívás arra buzdítja a résztvevőket hogy két napra szökjenek el otthonról és erről senkinek se szóljanak. A fiatalok pontszámokért küzdenek.

Hirdetés

Minél több aggódó üzenet vagy az eltűnésükre vonatkozó felhívás jelenik meg a közösségi oldalakon, annál nagyobb számukra a siker. Egy 14 éves londoni lány a barátaival tűnt el, őket 55 órával később Írországban találták meg. Bár a tinédzsereknek ez egyszerűen csak egy jó vicc, a szülőknek maga a rémálom

A veszélyes kihívással a fiatalok nemcsak a szüleiknek okoznak szörnyű napokat, de a rendőrség idejét is feleslegesen vesztegetik. Ráadásul előkerülésük után még pénzbírságot is kaphatnak.


Ez is érdekelhet!

A világhálón terjedő értelmetlen kihívások érezhetően évről évre egyre veszélyesebbek. Tavaly több száz fokra felhevített főzőlapon tesztelték, mennyi ideig képesek rajta tartani a kezüket. Voltak, akik zsírral kenték be a forró rezsót, aztán ráültek. Emiatt a nadrág akár életük végéig beleéghet a bőrükbe.

Egy másik kihívás szerint a tinik mosókapszulát vettek a szájukba, amit szétrágtak, a benne lévő maró anyagok pedig sokaknál súlyos károsodást okozott.

Forrás: Tények

Hirdetés