MEGOSZTÁS
A kép illusztráció

A természetes fogantatás során is történhetnek balesetek, kaphatunk sokkoló hírt, amikor a piciket egy véletlen folytán elcserélik a kórházban. Szerencsére egyre kevesebb ilyen hírről hallunk.

Hirdetés

Vannak gyermekek, akik nem természetes úton fogantak, hanem az orvosok segítségével egy petri csészében. Ilyen esetben a szülőknél óhatatlanul felmerül az elcserélés gondolata. Azonban a mai világban ez már szigorúan ellenőrzött keretek között zajlik.

Negyed évszázad után tudta meg a sokkoló hírt!

Most azonban egy ártalmatlan vérvétel során derült ki az orvosi hiba. Így derült fény arra, hogy egy grazi kórházban 25 évvel ezelőtt elcserélhettek két újszülöttet. Az érintett fiatal nő azt vette észre, hogy a vércsoportja nem egyezik az édesanyja által a beteg könyvébe jegyzett adattal.

 

Negyed évszázad után tudta meg a sokkoló hírt!
A kép illusztráció

A véletlen csere 1990 október 15. és november 20. között történhetett. Most a kórház ingyenes DNS-tesztet ajánlott azoknak, akik ebben az időintervallumban az intézményben születtek. A történet megoldása hosszú hónapokba is telhet, hiszen ebben az alig több, mint egy hónapban 200 lánygyermek született a szülészeten.

Az osztály vezetője szerint, ma már elképzelhetetlen lenne egy ilyen csere. Hiszen a babák két speciális karszalagot is kapnak. Ilyet pedig a 90-es években még nem használtak.

Forrás: Hír24

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..