Mindenkinek a babája a legfontosabb. Anyaként minden apróságra oda kell figyelned. Még olyan dolgokra is, amikről azt hinnéd ártalmatlanok. Igyekszel a pici környezetét rendben tartani, szeretnéd, hogy minden higiénikus legyen. Ezért talán illatgyertyát is használsz a babaszobában, hogy megnyugtasd a picit.

Hirdetés

Nem gondolnád mit talált a babája orrában az anya!Így tett egy amerikai anya is, mindezt pusztán jó szándékból. Egyik nap azonban fekete lepedéket talált a pici orrában. Miután kipucolta azt, keresgélni kezdett a neten, vajon honnan származhat a piszok. Megdöbbentő dolgokra bukkant.

A baba szobájában illatos gyertya égett. Az anyuka nem gondolta, hogy ez bajt okozhat. Azonban a new yorki professzorok tanulmányát elolvasva, többé nem illatosít ilyen módon a picinél.

Egy kutatásból kiderült, hogy az illatmécsesek nagyon veszélyesek, különösen a gyermekeknek. Hiszen az égés során nemcsak korom távozik belőlük, hanem formaldehid is. Ez pedig erős méreg. A nyálkahártyán keresztül pedig könnyen felszívódhat a szervezetbe is.

Forrás: mokavilag

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..