Néhány évvel ezelőtt szilveszteri bulira készült Ruslan és Anastasia Odonec. Barátaik és szüleik társaságában várták az újév beköszöntét.

A gyerekek az úszómedencében fürödtek, a szülők pedig az ételeket készítették az estre. Nem gondolták, hogy életük egyik legnehezebb éjszakája elé néznek.

Hirtelen a gyerekzsivaj elhalkult, a szülők egyből tudták, hogy valami baj lehet, hiszen az öt éves Radomir, 3 éves testvére, Alesya és az unokatestvérek mindig csacsognak, nevetgélnek, ha együtt vannak.

Az apa ereiben meghűlt a vér, mikor meglátta, mi történt. A hároméves Alesya a medence alján feküdt mozdulatlanul. A férfi egyből kimentette, de a kislány már nem lélegzett.

Lélegeztetni kezdte, ahogy a filmekben látta, és közben kihívták a mentőket. A mentőorvos átvette a kislányt, de az újraélesztés továbbra is sikertelen volt. Az apuka összeomlott, kérlelte az orvost, hogy csináljon valamit a kislányával, nem halhat meg, hiszen alig élt még. Ők azonban már hívták a rendőrséget, hogy bejelentsék a halálesetet.

ale3

Az apa nem akart beletörődni, hogy elvesztette lányát, ezért annak ellenére is folytatta az újraélesztést, hogy a mentőorvos azt mondta neki, már nem fog magához térni szeretett kislánya.

40 perccel azután, hogy kiemelte a kicsit a vízből, a kislánynak elkezdett dobogni a szíve. Az orvosok nem hittek a szemüknek. Azonnal beszállították a kórházba, és napokig küzdöttek az életéért, kómába esett. Két héttel később ébredt fel. Az orvosok azt mondták, már nem fog teljesen felépülni. Nem látott, nem tudott beszélni és mozogni sem.

Alesya viszont keresztülhúzta azt, amit eddig az orvosi egyetemen tanultak. Csodálatos módon néhány héttel később ki tudott mondani néhány szót, visszatért a látása és hónapokkal később ugyan, de a mozgása is rendbejött.

Az apukának köszönhetően, aki nem adta fel, Aleysa teljes életet élhet, és felnőhet a testvére mellett.

 

forrás: Mindenegybenblog

Előző cikkFantasztikus! Így néz ki a baba a magzatburokban!
Következő cikkAlkoholt itattak a koraszülött babával