Egy 19 éves új-zélandi lány, Emma Crofts-Wilson álmában sem gondolta volna, hogy terhes, egészen addig, míg meg nem szült a saját konyhájukban.

Hirdetés

Amikor a fiatal lány vajúdni kezdett, csak arra gondolt, hogy hasfájása van, ezért vett be fájdalomcsillapítót. De a hatalmas fájdalom nem múlt el, sőt, átváltott olyan nyomó fájdalomba, amit korábban még sosem érzett. Ekkor esett le neki, hogy ebből bizony gyerek lesz.

Sok ideje nem volt megijedni, hiszen a lábai közt hirtelen felbukkant a baba feje. A köldökzsinórt a konyhai ollóval vágta el, aztán pedig küldött egy sms-t az anyukájának, hogy ne legyen rá mérges, de ő szült egy gyereket a konyhában. Édesanyja egyből értesítette a mentőket, akik kórházba szállította mindkettejüket.

3C10585900000578-0-image-a-35_1484198145861

A baba a terhesség 39. hetében született, és teljesen egészséges, háromkilós kislány. A fiatal lány ugyan észrevette, hogy többet eszik, és nem kívánja az alkoholt sem, azonban erre nem gondolt. A gyermek apja ismeretlen, valószínűleg egyéjszakás kalandból maradt terhes.

A kicsi azóta egy éves lett, anyukája pedig visszatért az iskolapadba.

Hirdetés