A 42 éves virginiai nő és a férje nagyon régóta várták a gyermekáldást. Az azonban nem érkezett meg. Az asszony már azt hitte soha nem ismerheti meg az anyaság örömét, amikor mégis pozitív lett a terhességi teszt.

Hirdetés

Az első orvosi vizsgálaton ráadásul jó híreket kapott. Az orvosai ugyanis két kisbabát láttak a méhében. Az ikrek hallattán még nagyobb lett az öröme a párnak.

Az asszony terhessége teljesen rendben volt. A 12. heti ultrahangon azonban döbbenetes dolgot mondott neki az orvosa. Még egy magzatot találtak az anyaméhben, aki nagy valószínűséggel eddig kijátszotta a vizsgálatokat. Ugyanis nem vették őt észre.

Ez is érdekelhet!

Az orvosok szerint azonban a harmadik magzat már veszélyt jelentette a másik két babára és az anyára is. Így azt javasolták az asszonynak, hogy a harmadik magzatot abortálja. Ebbe azonban ő nem egyezett bele. A terhessége innentől kezdve a rettegésről szólt, hogy életben maradnak-e a gyermekei.

Végül három csodás és egészséges kisbabának adott életet. Az asszony terhességét pedig az orvosok is kész csodának tartják.

Forrás: Ksn.com

Hirdetés