Ez az én szüléstörténetem. 2014 januárjában 8 év együtt töltött év után úgy gondoltuk párommal itt lenne az ideje összeházasodni. Akkor még nem sejtettem, hogy egy élet növekszik bennem. Ki is tűztük az időpontot augusztus 16-ra. Február végén elég furcsa érzésem volt, elmaradt a menstruációm és pár nap múlva miután nem jött meg csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Így hát az esküvő előbbre lett hozva.

Október 28-ra voltam kiírva. Az idő lassan telt de nagy nehezen eljött a várva várt nap, de a leányzó még nem akart kibújni. Reménykedtem benne, hogy nem november 1-jén vagy 2-án születik meg. Minden nap vizsgálatra kellett járnom a túlhordás miatt. 2 napig bejártunk a kórházba mert véreztem és görcsölgettem de mindig haza küldtek, hogy még nem fogok szülni. Aztán mikor második alkalommal is haza küldtek este 10-kor már teljesen kivoltam. Mire hazaértünk, lefeküdtünk elég későre járt. Fél 12-kor elég erős fájdalmat éreztem, rögtön a vécére mentem mert azt éreztem, hogy nyomnom kell. Éjfélkor keltettem páromat, hogy azonnal szedje magát össze mert menni kell a kórházba itt az idő. Odaértünk, szinte azonnal kaptuk a szülőszobát, ráraktak a gépre. A doki azt mondta megvárja míg 3-4 ujjnyira kitágulok és utána burkot repeszt. Aztán éreztem valami pukkanást ott alul szóltam a férjemnek hívjon valakit, akkor jött a doki, megvizsgált és azt mondta, nem várunk tovább mert már eltűnt a méhszájam is úgyhogy szülünk.

3 óra vajúdás után 2:33-perckor megszületett a kis szerelmünk Jázmin 2600 grammal és 54 centivel. Mégis csak november 1-jén született meg.

Életem egyik legszebb és legboldogabb élménye volt.

Jazmin

Előző cikkKincses Helga Anyukánk alternatív szüléstörténete
Következő cikkTáplálkozás az első trimeszterben

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .