Elsősorban Édesanya. Nyilván prioritást élvez. Hiszen ők a legfontosabbak. De mellette vagyok még Nő, Feleség, és az Isten szerelmére 26 éves fiatal. Nem vehetek fel egy rövidebb nadrágot, egy szoknyát, Uram bocsásd meg crop toppot? Miért? Miért az ördögtől való Édesanyaként nőnek is érezni magam? Ha meleg van hát rövidbe járni?

Édesanyaként is csinosan? Ma erre keresem a választ.

Személyes véleményem hogy NANÁ!

Igen Édesanya vagyok, méghozzá kétszeresen, s ha Isten úgy akarja háromszorosan is a közeljövőben. S akkor ne öltözködjek csinosan? Mert mit szólnak, és megteszik. Megszólnak, sőt, ítélkeznek. Mintha mindenkinek kötelessége lenne a szomszéd Sárika néni elvárásai szerint élni. Tokától-bokáig begombolt uniformisba nyáron 70 fokban. Mert Anya vagy. Gratulálunk a társadalom szemében megszűntél létezni Nőként.

Fontos szerintem azzal az oldalával is foglalkozni, hogy a gyermeked mit lát? Ha lány, ha fiú te vagy az első női kép az életében, ha lány példát kell mutatnod, s ha kisfiú, ház bizony első szerelme vagy.

Te leszel számára az ideál, ahogy a lányoknak az Édes apjuk. Igenis, legyél nő, vörös rúzzsal, magassarkúban, de tudj méltósággal nő lenni mackónadrágban és crop topban is.

De tényleg foglalkoznunk kell mindenki véleményével?

Úgy gondolom hogy nem. Azon felül hogy életre hoztad a gyermeked, és nyilván teljesen más és más dolgok élveznek előnyt az életedben ettől függetlenül, Nő vagy.

S fontos hogy akként is érezd magad. Hisz akkor más is annak lát majd. S hidd el, egy önbizalommal teli nő, aki tudja hogy mikor mit akar, egy szetthez tökéletesen passzoló magassarkúban, a világot kifordítja a sarkából.

Soha ne a szerint élj hogy mások hogy ítélnek meg, mit gondolnak vagy éppen hogy néznek. Saját magadért öltözködj, viselkedj, és cselekedj. S ezt nem kell feminizmusnak hívni, vagy modernkori megbotránkoztatásnak. Ez egy életstílus, egy életmód.

Nőnek lenni kiváltság.