MEGOSZTÁS

A 33 éves angliai anya egyedül nevelte 15 éves súlyosan beteg lányát és egy másik egészséges gyermekét. Az asszony 19 évesen esett teherbe a lányával. Nagyon sokat küzdött azért, hogy a hatóságok engedjék neki az ápolását.

Hirdetés

Az anyának a nap 24 órájában a beteg gyermek mellett kellett lennie. Mivel régóta egyedül élt kiborult. Ezután pedig az egyik hatósági ember a lakását nem megfelelőnek nyilvánította, hogy nevelje a gyermekét, ezért költözniük kellett.

Ez is érdekelhet!

Mindent újrakezdett az asszony, de ez már sok volt neki. Felhívott egy lelkisegély szolgálatot, majd egy pszichiátert is, akinek elmondta, hogy öngyilkos gondolatai vannak. De az orvos csak 12 nappal későbbre adott neki időpontot. Az asszony ekkor kezdett el az interneten keresgélni, hogyan tudna véget vetni az életének.

Egyik reggel átvitte két gyermekét a szüleihez, majd a háza teraszán felakasztotta magát. A nő szülei szerint az is fájhatott a lányának – bár ő mindenben támogatta – az apja ezt nem tette meg. Ő inkább a testvérét helyezte előtérbe. A nő pedig sosem kért segítséget éjszaka vagy akár hétvégén, hogy egy kicsit kikapcsolódhasson.

Forrás: Dailymail

Hirdetés