Orah Winfrey

Az Amerika szerte ismert és népszerű műsorvezető nő, Oprah Winfrey először beszélt őszintén arról, miért és hogyan döntött úgy, hogy nem akar anya lenni.

Hirdetés

Oprah nemcsak a talkshow-iról híres, számtalan különféle munkakörben is próbára tette már magát: volt színésznő, producer, alapítványvezető, stb. Azonban az anyaság, mint teljes időben végzendő munkakör eleddig kimaradt a most 63 éves nő életéből. Stadman Grahammel már 1986 óta él együtt, mégsem érzik úgy, hogy ne lenne teljes az életük.

Amikor az emberek elkezdtek faggatni, hogy mikor megyek már férjhez, és mikor lesz gyerekem, már akkor éreztem, hogy én nem vagyok egy anyatípus. Sosem bántam, hogy nem született gyerekem, a jótékonyság miatt úgy érzem, hogy kicsit a világ összes gyereke felett anyáskodom. Nem is akartam saját gyereket, egyszerűen nincs türelmem hozzájuk. A kutyáimmal még jól elboldogulok, de azt nem akartam, hogy azért legyen gyerekem, hogy folyton kiabáljak vele” – mondta el a Good Housekeeping magazinnak Oprah.

Nem ő az egyetlen nőHollywood szerte, aki nem tervezi az anyaságot beiktatni az életébe. Helen Mirren, az Oscar-díjas színésznő szintén távol érzi magától a gyermekvállalást.

Forrás: Femina

Hirdetés