Barbie
Forrás: Pinterest

A Barbie baba korszak szinte minden lány életében eljön egyszer. Kinél előbb, kinél később a lényeg a szerepjátékban van. Ezek a játékok évtizedek óta szórakoztatják a gyerekeket. Hiszen nem csak fésülni és öltöztetni lehet őket, de ma már az élet minden momentumát eljátszhatják velük.

Hirdetés

Az áttörés talán a pónis és az autós Barbie jelentette néhány évvel ezelőtt. Azóta azonban nem volt megállás, amiben pénz látnak a gyártók, azt meglovagolják.

 

 

Barbie
Forrás: Pinterest

Így jött létre a szülők legnagyobb megdöbbenésére a narancsbőrös és pattanásos baba.

Ezzel a tervezők az életszerűséget próbálták a játékhoz adni. Az elfogadhatóság kedvéért nemrég kevesebb sminkkel rendelkező babákat is a piacra dobtak.

Most azonban egy újabb szettel nő az amúgy is számtalan babavariációk száma. A menstruáló Barbie ötlete azért merült fel a gyártókban, mivel úgy érzik sok szülő még mindig tabuként kezeli ezt a témát. A lányok pedig nem készülnek fel, az amúgy eléggé sokkoló valóságra.

A baba mellé ezért természetesen ciklusnaptárat, betéteket is talál majd a játékos kedvű gyermek.

Forrás: Life.hu

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..