MEGOSZTÁS

Otthoni praktikák! Így nézd meg milyen nemű a babád!Szeretnéd tudni milyen nemű a baba a hasadban? Kivárni az ultrahang időpontját idegőrlő. Néhány apró trükk, amit még őseink figyeltek meg segíthet választ adni.

Hirdetés

Ma már az ultrahang korában is vannak hiedelmek. Úgy tartják, a lány babák szégyenlősebbek, így ők nehezen mutatják meg magukat.

Azonban régen más trükkökhöz folyamodtak a nők.

  • A leendő szülőnek csak annyit kell tennie, hogy fogja a jegygyűrűjét, köt rá egy spárgát vagy fonalat és belógatja az édesanya pocakja elé. Ha a gyűrű körkörösen mozog, akkor fiú, ha pedig előre-hátra, akkor lány várható a családba.
  • A kismamának bele kell pisilnie egy edénybe, és a folyadékot egy evőkanál csatornatisztítóval kell elkeverni. Ha az elegy színe zöld színűre vált, akkor a várva várt magzat lány. Ha kék, akkor fiúról van szó. Azonban ez a módszer veszélyes volt, hisz ez az elegy mérges gázt termelt, így a kismama akár rosszul is lehetett. Ezért kialakult egy „biztosabb” módszer is, amit szódabikarbonával lehet elvégezni. Ha a keverék sistereg, fiút, ha nem, akkor lányt várhatunk.
  • Ha a baba szívritmusa 140 dobbanás alatt van / perc, az egy kisfiú érkezését jelzi. Ha pedig 140 feletti az érték, akkor kislány érkezik.

 

  • Helyezz kulcsot a kismama elé és kérd meg, hogy vegye fel. Ha a keskeny résznél fogja meg, lányt jelez. Ha a vastagnál, akkor fiú érkezik.

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..