Pálma Anyukánk szülése! Nem sírt fel a pici!Sziasztok,szeretném én is megosztani veletek a szülésem történetét!!Nagyon szeretem olvasgatni ezeket a történeteket,ezért gondoltam én is leírom 2.kisfiam világra jöttét!A terhességem alatt minden rendben volt,február 18-ra voltam kiírva.Február 16-án délután hívott a párom,hogy menjek érte mert nagyon rosszul van és nem tud vezetni!Szerencsére velem volt a húgom is,mert már nagy pocakkal nem nagyon szerettem egyedül elindulni.

Hirdetés

Fogtuk a 3 éves kisfiamat,rohantunk apával az orvoshoz,ahonnan elküldtek minket a sürgősségire!!Szegénykének iszonyú fájdalmai voltak,a földön kuporgott,és senki nem törődött vele!Én könyörögtem,hogy adjanak neki valami fájdalom csillapítót,mert mindjárt elájul!!De persze nem kapott semmit,mert nem tudták mi baja volt!/máig sem tudják/A lényeg az,hogy összesen 7 órát voltunk a sürgősségin,mire felvitték a sebészetre,hogy kilyukadt a gyomra.Hajnali 1-kor indultunk haza a húgommal,hogy majd reggel vissza megyünk.Az orvosok is azt mondták,hogy várnak reggelig a műtéttel,mert közben egyre jobban lett a párom!!!

 

Pálma Anyukánk szülése! Nem sírt fel a pici!Haza vitt a testvérem,a ház előtt elváltunk,hogy majd hívom!Lefeküdtem a kisfiam mellé,már majdnem elaludtam,mikor nagy pukkanás,és elfojt a magzatvizem!!!

Hívom a húgomat,hogy jöjjön értem,megyünk szülni!Kimentem a wc-re,leültem,és éreztem,hogy én már innen nem tudok elindulni!!El kezdtem üvölteni az öcsémnek,aki nagy riadtan rohant,hogy megyünk szülni?Mondtam,hogy hívja a mentőket,mert nincs erőm már elindulni,mindjárt szülni fogok!Szegény hívta a mentőket,hogy siessenek mert a nővére mindjárt szül!!Ekkor én már éreztem,hogy nyomnom kell,lenyúltam és éreztem valami simát,és még egyszer nyomtam,és kint volt a feje!!!Üvöltöttem a tesómnak,hogy kint van a feje!!Ő meg kihangosította a telefont,és levezette a szülésemet!

Szerencsére 4 nyomásból megvolt!!!Nagyon megijedtünk mert egyáltalán nem sírt,de mondta a mentős a telefonban,hogy ne ijedjünk meg,nem minden baba sír fel,azt hallgassuk,hogy vesz-e levegőt!Nagyon halványan hallottunk valamit,tisztogattuk az orrát és a száját!!!

Pálma Anyukánk szülése! Nem sírt fel a pici!A mentősök hamar kiértek,elvágták a köldökzsinórt,és elláttak!!A babáért külön mentő jött a Peter Cherny Alapítványtól,de még otthon megvizsgálták,és mondták,hogy teljesen jól van,beviszik a kórházba!Igazából 10 perc volt az egész!!!!Az öcsém nagyon higgadt volt végig,de a húgom mesélte,hogy mikor át ért,zokogva ölelte át,annyira kikészült!!!Engem is bevittek a kórházba,ahol még kinyomták a méhlepényt,és megfigyeltek még 2 órán keresztül!!!Érdekes,hogy varrni sem kellett,meg sem repedtem!!!A páromat nem hívtam fel,nehogy megijedjen,de érdekes módon,máig nem értem,hogy hogyan,de reggel az ottani nővérektől tudta meg,hogy az éjszaka otthon megszületett a kisfia!!!

Igazából neki voltak szülési fájdalmai,én meg csak gyorsan megszültem,a nagy ijedelemre,hogy mi baja lehet!!!Persze nem kellett megműteni,nem tudni mi baja lehetett,pedig ezer féle vizsgálaton volt!!!A vicces az egészben,hogy pár emelettel feljebb volt a szülészet,de én hajnali 1-kor hazamentem,hogy ott szüljem meg a kisbabámat 1.58-kor!!!Fehér Árisz,3690 g,és 58cm!!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..