Pokoli diéta hódít a nők körében, ki ne próbáld!
Egy aprócska kapszulába rejtik a “titkot”

Pokoli diétákat is képesek kipróbálni azok, akik akár az életük árán is szeretnék elérni a kívánt testsúlyt. Egy különös ötlettől vezérelve valaki rájött a tuti fogyás receptjére. Hiába az orvosok és az egészségügyi szervezetek figyelmeztetése még ma is sokan fogynak féregdiétával.

A nők mindent megtesznek a szépségért és a karcsúságért, ráadásul szeretnének a lehető leghamarabb mindent elérni és megkapni. Így aztán, néha meglepő, sőt gusztustalannak mondható módszerektől sem riadnak vissza.

Pokoli diéta hódít a nők körében, ki ne próbáld!A legújabb neten is terjedő módszerhez például nincs más dolgod , mint beszerezni egy galandféreg petét, amit egy pohár vízzel kell lenyelni. Ennyi. A többi már a „természet” feladata.

A galandféreg petéje lejut a bélrendszerbe, ahol megtapad és a kis lakótársad szépen növekedésnek indul. Ahogy cseperedik benned, elvonja tőled a tápanyagokat, tehát te fogyni fogsz, méghozzá nem is keveset. A jó hír, hogy egy ilyen kis küldöttséggel a beleidben annyit ehetsz, amennyi beléd fér, akkor sem fog rakódni a zsír rád.

Pokoli diéta hódít a nők körében, ki ne próbáld!Az emberi szervezet azonban úgy alakult ki, hogy a nem kívánt betolakodók ellen védekezzen. Kezdetben csak „jótékony” hatást tapasztalsz a fogyás képében. Később már gyengeséget, ízületi fájdalmat is tapasztalsz. Ezalatt a féreg benned nőni fog- nem kis méretekre, hiszen egy kifejlett galandféreg több méter hosszúra is megnőhet a beleidben. Közben pedig szaporodik. A mozgó petéit pedig láthatod a székletedben. A legtöbb ember ezt a látványt szeretné egy életen át kihagyni az életéből.

A galandféreg azonban hosszú távon halált is okozhat, hiszen az immunrendszeredet tönkreteszi, hullani kezd a hajad, törik a körmöd, a szerveid sorra felmondják a szolgálatot.

Ha nem figyelsz a jelekre, akkor gyönyörű alakod lesz majd a saját temetéseden.

Pokoli diéta hódít a nők körében, ki ne próbáld!Igaz a féreg kihajtása egy mozdulat, hiszen egy gyógyszerrel el is távolíthatod a csúf betolakodót. Azonban inkább időben készülj fel a nyárra, ne tedd tönkre az életed 10 kiló mínuszért.  Ha pedig megmaradnak a párnácskáid gondolj arra, hogy a pasik többsége azt szereti, ha van mit fogni rajtad.

Előző cikkForradalmi áttörés: A szupersperma
Következő cikkMegdöbbentő! 18 kilós baba született!