MEGOSZTÁS
Baby Basher Banner.jpg

Fakanállal verte meg egy fiatal anyuka a 8 hónapos kisbabáját. Akár 13 év börtönt is kaphatna tettéért, de a bíró vérlázító módon másképp döntött.

A szomszédok hívták ki a rendőröket a 26 éves anyához, mert hallották, ahogy a szomszéd lakásból azzal fenyeget valakit, hogy a kisbabáját ledobja az erkélyről. Amikor a rendőrség kiért akkor látták meg, hogy a kislány arca tele van ütésnyomokkal. Az anyuka először azt mondta, hogy a kislány a játszótéren esett el, azért vannak véraláfutásai.

Hirdetés

Az orvosi vizsgálat azonban bebizonyította, hogy eséstől nem származhatnak ilyen sebek. Ekkor vallotta be az anya, hogy egy fakanállal ütötte meg 8 hónapos babáját.

Az anyát letartóztatták, majd a bíróságon maga a bíró fejtette ki, hogy a védtelen gyermek elleni erőszakos bűncselekményt mindig szigorúan kell büntetni.

Ennek ellenére az anya csupán próbaidőt kapott és kötelezték kb. 100 ezer forintnyi ausztrál dollár kifizetésére. Ezért a tettért akár 13 évet is kaphatott volna a 26 éves nő, de a bíró szerint a pici hamar felépül majd, így nincs szükség börtönbüntetésre.

Hirdetés