A 33 éves Katy Humphrey nemrégiben úgy határozott, hogy otthagyja a haditengerészetet, ahol már 14 éve szolgált, és inkább a sérült katonákon segít, és fizikoterapeuta képesítést szeretne szerezni. Ezt akkor döntötte el, mikor a bajtársait látogatta a kórházban, és úgy érezte, sokkal hasznosabb, ha nekik segít.

A professzor vigyázott a hallgató babájáraEzután leszerelt és beiratkozott a Baylor Egyetemre, jól haladt a tanulmányaival. Négy hónappal ezelőtt pedig megszületett Millie, a kislánya. Ennek ellenére bébiszitterek segítségével tovább folytatta tanulmányait, és egyetlen előadást sem hagyott ki.

Azonban egyik nap úgy tűnt, mégsem tud bemenni a biokémia előadásra, amit Darryn Willoughby professzor tartott. Katy bébiszittere nem tudta vállalni a babát. Az anyuka úgy döntött, beviszi magával a gyereket, biztos lesz valaki az épületben, aki elvállalja az előadás időtartamára.

Azonban az meg sem fordult a fejében, hogy pont az előadást tartó professzor fogja felajánlani a segítségét, hogy amíg az anya jegyzetel, addig vigyáz a kislányra.

A professzor azt mondta, nagyon szívesen vigyázott a kicsire, hiszen neki a legfontosabbak a hallgatók. A kislány láthatóan élvezte az előadást. 🙂

Forrás: 24.hu

Előző cikkHorrorszülők! Évekig terrorban tartották a gyerekeiket! A szomszédoknak sem tűnt fel!
Következő cikkAlexandra Anyukánk szüléstörténete