1. 07-re voltam ki írva. És a manóm úgy döntött, aznap akar kibújni:) A jósló fájások már 6-án délután elkezdődtek egy kiadós séta után, zuhanyzás közben el is távozott a nyákdugó. Utána be is mentem a kórházban. Felvették az adatokat, kivizsgáltak, már 2 ujjnyira ki voltam tágulva.

Az éjszakát a szülőszobában töltöttem, sűrűn jöttek be vizsgálni, és csak nem akart tovább tágulni. Reggel fel is kísértek a megfigyelőszobába. Délután kettőkor újra megvizsgáltak, nem tudták még megmondani mikorra lesz meg a kis manó. Fél 6 előtt pár perccel egy újabb vizsgálat, irány a szülőszoba:-)
Ott előkészítettek, be vittek a szülőszobába, infúzió, majd rám tették az NST-t, és erős derék fájáson kívül semmi mást nem éreztem. Meg kell hogy mondjam, fájdalmasabbnak képzeltem el, de szerencsémre jól viseltem.
Nem volt fogadott orvosom, meg is lepődtem, mikor egy doktornő jelent meg. Hál istennek nagyon kedves, segítőkész volt, nagyon kellemesen csalódtam.

Hirdetés

Megmondom őszintén, onnantól kezdve annyira gyorsan telt az idő, hogy meg nem tudom mondani mi mikor történt. Csak annyi, hogy burok repesztés után pár perccel már jöttek a tolófájások, és 4. nyomásra már kint is volt a Hercegem, pontosabban 22:38-kor:-)
Nagyon könnyű szülésem volt, hál istennek epidurális nélkül! Szerencsére a várandóságom is mesébe illő volt, rosszul létek nélkül:-) (Bár az első 4 hónapban a gyomorégés intenzíven szerepelt a napjaimban…).

Életem legcsodásabb pillanata volt meglátni, megpuszilni életem értelmét, a kisfiamat:-)

Utána rögtön el is vitték kivizsgálni, ez idő alatt engem is rendbe tettek, majd kb 20-30 perc múlva újra a karjaimban volt számomra a világ leggyönyörűbb babája:-)
1-2 óra múlva felvitték a csecsemő osztályra, hogy én is le tudjak zuhanyozni, és utána felkísérjenek a szobámba. Az első éjszakát a doktornő javaslatára manókám nélkül töltöttem, bár elég nehéz volt, hisz egyfolytában Ő járt az eszemben:)

Reggel 7-kor végre vissza kaptam a kisfiamat, és onnantól kezdve végig mellettem volt, állandóan benne gyönyörködtem:-),elmondhatatlan boldogságot éreztem, és érzek azóta:-). 11-én a 4. nap rendben találtak mindent, kiszedték a varratokat, kikértem a papírokat, dél környékén haza is indultunk a papával együtt.

Nincs nap, óra, pillanat, hogy ne tenné egyre szebbé az életünket:-)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .