A relaxáció, ellazulás minden élethelyzetben segítséget jelent az adott szituáció hatékonyabb feldolgozásához.

Segít a testnek és a léleknek harmóniába kerülni és a legoptimálisabb hatásfokon működni.

Ezért a legfontosabb épp a babavárás időszakában, amikor már nem is csak saját magunk egészsége és boldogsága a tét, hanem születendő gyermekünk harmonikus világra jövetele, elindítása az életbe.

A relaxáció segít a változó és nem mindig kellemes testi folyamatok lezajlásában, megélésében – gyakorlása támogatja, hogy egyre tudatosabbak legyünk a testünkben lezajló történéseket illetően.

Az ellazulás során elsajátított légzéstechnikák hatékonyan alkalmazhatók a szülés folyamatában is. A várandós anya érzékenyebbé válik a magzat rezdüléseire, ami a szülés után is jótékonyan hat a babával való kapcsolatban.

Remélem hasznos volt?
_____________

Ha tetszett osszd meg az ismerőseid között 🙂

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok. Kérlek, hogy néha like-old vagy kommenteld és osszd meg a bejegyzéseimet, különben a Facebook nem osztja meg feléd a friss tartalmat!

Köszönöm szépen!

kapcs-magzattal36-tólKapcsolat a magzattal haptonomiaMi a haptonómia? watsu1Watsu, a szabadság… magzat

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .