gyerekek
gyerekek

2012.01.13. péntek

Lement a reggeli rituálé, csak később keltünk, mert ugye Jenny a betegség miatt nem ment oviba. Így 8-kor keltünk. Dominak is folyt már orra, éjszaka fent is volt többször.

10 előtt neki álltam az ebédnek. Tojás nem volt, a szomszédok nem voltak otthon, tőlük veszem a tojást vagy épp kapom. Így szóltam Anyukáméknak, a férje hozott nekem, mert szörnyű szél volt! A beteg gyerekeket nem tudtam kivinni. Nem hiányzott volna nekik!
Legyúrtam a tésztát. Krumplis, különböző töltelékes kiflit csináltam. Míg pihent a tészta elpakoltam a mosogatóról, elmostam az esti szennyest, odaraktam a tárkonyos csirkeragu-levest.
Jött közben a barátnőm, szórakoztatta a gyerekeket, kávéztunk, dumáltunk, megebédeltünk. Majd lefektettem a gyereket és elment a barátnőm is.
Összepakoltam és lepihentem. Nem tett jót az időjárás nekem sem.
Kimentem kávézni, cigizni. Gondoltam alszok egyet, aztán persze a gyerkőcök abban a percben felkeltek.
Valljuk be, ez általában így szokott lenni. Ragyogott a nap, a szélnek nyoma se, elmentünk Anyukámékhoz, mire odaértünk jött a szél, ronda felhők. Játszottak a gyerekkel.

Ronda időben több gyerekkel!

Közben megjött a férjem értünk. Ott hagytuk a testvér kocsit. Irány haza vacsi. Majd szabad program és fürcsi. Én közben aludtam egy jó órát, begyulladt az ínyem, bevettem a gyógyszert és fejbe vágott. Aztán kakaó, tápszer!
Na igen tápszer! A férjem véletlen 3-as tápit kevert be. Leila hatalmasat bukott és utána néztem a dobozt! Majd idegbajt kaptam, de hál Isten nem lett baja!
Mi is tévéztünk, végre egymásra is jutott idő!

Ronda időben több gyerekkel!

Előző cikkElváltunk – a volt férjem kikészít!
Következő cikkKoppány hanyatt fordult egyedül

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .