A Schobert család újabb botrányt kavart az internet állóvízében , ugyanis a család a korona vírus járvány kellős közepén a  Maldív-szigetekre utazott.A helyszín igazán exkluzív lehet, és voltak, akik pontosan emiatt akadtak ki, hogy a válság ideje alatt valaki ennyi pénzt költ egy luxusútra. Rövid időn belül rengeteg hozzászólás született ezzel kapcsolatban a közösségi médiában.Rubint Réka 21 éves korig betiltaná a közösségi oldalak használatát

Többségében pozitív kommentek érkeztek, de volt pár keményebb vélemény is, amiben erősen kritizálták Norbiékat, elsősorban azért, hogy a koronavírus ideje alatt utaznak. Norbi azonban megvédte magukat, mert sok PCR-teszten esnek át, és minden biztonsági intézkedést betartanak.

A Maldív-szigeteken gyakorlatilag teljesen szabadon közlekedhetnek majd, de már az átszállás előtt az egyik arab repülőtéren is meg válhattak a maszktól az étteremben, mely igazi felüdülés volt Norbi számára, aki nem értett egyet a kritikákkal. Hangsúlyozta, ha az utazásokat az oltáshoz fogják kötni, akkor be fogja adatni magának a vakcinát.

Azonban ami ennél is jobban bosszantotta az országot, az Réka torna órája volt, illetve több edzés , ami vagy a parton egy falatnyi bikiniben zajlott, vagy a szálloda halljában egy ott dolgozó segítségével. A kommentelők nem fogták  vissza magukat és könyörtelenül elmondták amit gondolnak. Kritizálták Réka alakját, és a torna gyakorlatokat is, amik a legtöbb ember szerint idejétmúltak.  A parti edzés alkalmával Rékán egy falatnyi bikini volt, ami szinte semmit sem takart, így ugrált fel és alá a tengerparton. 

Vajon a gyerekeket milyen kritika éri a szüleik miatt, milyen hátrányokkal kell megküzdeniük azért mert a nyilvánosság előtt kell élniük  az életüket. Bizonyára nem könnyű feladat két ilyen típusú szülő gyermekének lenni, hiszen  a pénz és a luxus nem helyettesíthet mindent. Ti mit gondoltok?

Előző cikkMiért hisztizik a gyerek? Hogyan kezeljük a hisztit?
Következő cikkIan Stevenson és különleges gyerekei és az előző életek