Forrás: Nők Lapja Café

Johanna élete egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vett: nemcsak a fényre és porra, hanem még a saját férjére is allergiás.

Teljesen hihetetlen, hogy alig egy éve még pontosan úgy éltem az életemet, mint bárki más. Aztán jött ez a betegség, ez a különleges allergia, és azóta minden megváltozott” – mesélte el Johanna a Fox 9 hírcsatornának. A fiatal nő elmondása szerint bármit megtenne, hogyha újra ugyanúgy élhetne, mint korábban.

Forrás: Nők Lapja Café

A nő immunrendszerét ugyanis egy ritka betegség támadta meg, aminek következtében a környezetében levő dolgokra heves allergiás reakciók alakulnak ki a testében.

A legjobban Darth Vader szorításához tudnám hasonlítani a dolgot. Pontosan így érzem magam, amikor néhány percre elhagyom a szobám. Az egy dolog, hogy kizárólag vizet, uborkát, répát és csirkét ehetek, de az, hogy egy lefüggönyözött szobában kell élnem az életemet, elviselhetetlen.

2013-ban kötötte össze életét a szerelmével, ám a fiatal nő nem tudja élvezni a szerelmi kapcsolata egyetlen percét sem – ugyanis éppúgy allergiás az emberekre, mint a porra és a fényre. Így szeretett férjét csak akkor láthatja, mikor orvosi vizsgálatra mennek.

Az idő nagy részében Skype-on beszélgetünk. Így tartom a kapcsolatot a családom tagjaival és a barátaimmal is.

Johanna már vagy 30 különböző orvosnál járt, ám senki sem talált magyarázatot a pokoli tüneteire. Végül a Minnesota Egyetem professzora, dr. Lawrence Afrin fejtette meg a rejtélyt, aki most egy új gyógyszeres terápiával kezeli a fiatal nő különleges betegségét. Johanna bízik benne, hogy ez a kezelés végül sikeres lesz, és ismét éppolyan normális életet élhet a férjével, mint a többi pár.

Forrás: Nők Lapja Café

Forrás: Nők Lapja Café

Előző cikkÖrdögnek nézte a gyereket az óvónő, mert balkezes!
Következő cikkBurokban születni – csoda, vagy balszerencse? Videóval