A 35 éves Marina Balmasheva immár négy hetes terhes korábbi mostohafiától, akit már 7 éves kora óta ismer, azaz a szeme előtt nőtt fel. Az orosz asszony remegve sírt, amikor kiderült, hogy várandós: ám nem a szomorúság, hanem az öröm könnyei voltak ezek.

Hirdetés

A most 20 éves leendő apuka is hasonló örömmel fogadta születendő gyermekük hírét, és az influenszerként ismert nőt mosollyal az arcán ölelte át.Kapcsolatuk azért is különös, mivel Marina a fiú mostohaanyjaként ismerte meg leendő gyermekének édesapját. A nő a fiú apjához, Alexey Shavyrinhez ment feleségül, és akkor kezdett a szerelem kialakulni közöttük, amikor az egyetemről hazatért az akkor 19 éves srác, és segédkezett Marinának a ház és az 5 pici örökbefogadott gyerek körül.

Elcsábította a fiamat, ő erre nem lett volna képes, nem is volt előtte barátnője sem még. Megbocsátottam volna, hogy megcsalt, ha nem a fiammal csinálta volna„ – mondja a dühös Alexey. „A végén már nem voltak szégyellősek: amikor elaludtam, egyből futott át a fiam ágyába és utána visszafeküdt mellém, mintha mi sem történt volna.”

A pár időközben megszökött, és most azt tervezik, hogy összeházasodnak – írja a Mirror.

Hirdetés