Jennifer Mulford, felnőtt szoptatás
Forrás: Life.hu

Jennifer Mulford, egy 36 éves atlantai anyuka elkacérkodott a gondolattal, hogy milyen lehet egy felnőttet szoptatni a melléből – nem azért, mert ez sosem adatott meg neki, hiszen van egy egészséges 20 éves lánya, pusztán a kíváncsiságtól fűtve. Rengeteget olvasott róla, ezért is határozta el, hogy ezt neki is muszáj kipróbálnia. Különböző fórumokon keresett partnert a bizarr perverziójához, de nem igazán talált olyan férfit, akit ideálisnak gondolt a nem mindennapi aktushoz.

Az Isten is egymásnak teremtette őket 🙂 Forrás: Life.hu

Aztán a sors közbeszólt: egy gyerekkori szerelmében találta meg azt, akit mindvégig keresett! A 36 éves, testépítő Brad ugyanis arról mesélt neki, hogy ő mindig is a nagy mellek megszállottja volt és lesz is.

“Ez volt a tökéletes alkalom, hogy beszámoljak neki az ötletemről”– mondta Jennifer. Szerencséjére Brad a kezdetektől fogva nyitott volt a bizarr tervre, mi több, örömmel vállalta azt.

Egyből kíváncsi és izgatott lett. Abban a pillanatban tudtam, hogy életre szóló társra találtam”– árulta el mosolyogva a nő.

Jennifer már vagy 20 éve nem szoptatott, így be kellett csapnia a testét: kétóránként megszoptatja a barátját, és különböző pirulákat is szed, hogy beinduljon a teje.

Szüneteltetem a munkámat, mert most minden időmet a szoptatásra akarom fordítani”– mondta el a nő a The Sunnak. Ezt egy nagyon különleges köteléknek gondolják, ami egész életükön át összefogja őket. Ez egy olyan mágikus kötelék, amit nem lehet elérni mással, csak a szoptatással”– hiszi Jennifer, akinek a barátja nagyon izgatott, hiszen ő egy testépítő, reméli, az izmaira is jó hatással lesz az anyatej.

Forrás: Life.hu

Előző cikkAz anyai szervezet változásai a terhesség alatt
Következő cikkEzt üzennék a kisbabák, ha beszélni tudnának!