Sokkoló! 10 hetesen elvetélt! A babafotók bejárták a világot!
Fotó: Pinterest

Sokak számára sokkoló képek következnek, de az anya, aki megosztotta ezeket a képeket nem ezzel a céllal tette mindezt.

Hirdetés

Mindy Raelynne Danison két tragikus vetélésen (Annabelle, Riley) van túl. Az első babát a hetedik, míg a másodikat nyolc hét és 5 naposan vesztette el. Nem szeretne szomorúan emlékezni rájuk, hiszen a velük töltött néhány hét egy életre örömmel tölti majd el, ha csak rájuk gondol.

Tudja, hogy semmi sem történik véletlenül. A tragédiát is próbálja „pozitívan” feldolgozni.

Ezért Mindy fotókat készített a kicsikről, pont azért, hogy a világ megtudja mekkorák és hogyan néznek ki az ilyen korú magzatok. Ezzel talán egy évezredes harcot szeretne jó irányba terelni.

Azt szeretné, hogy az emberek a képek láttán elgondolkozzanak kicsit az emberi élet veszendőségéről és egyben gyönyörűségéről is.

Annabelle fotóját a közösségi oldalakon is megosztotta. Ő 8+5 hetes korában halt meg, de hihetetlenül gyönyörű – állítja Mindy.

A terhesség megszakítások nagy része- hazánkban máskor nem is lehetséges, csak orvosi engedéllyel, betegség esetén – a várandósság első harmadában történik. Ilyenkor a legtöbb baba már így néz ki.

Sokkoló! 10 hetesen elvetélt! A babafotók bejárták a világot!
Annabelle

Mindy ezt írja Rileyról:

„ Elment a mennybe. Áldottak vagyunk, hogy velünk lehetett. Az élet hihetetlenül szép! Épp a Walmart- ba mentünk, mikor „anya háza” erőteljesen összehúzódott. Hazaérve egy kád vízbe ült anya, de egyre erőteljesebb görcsök kíséretében Riley baba 3 óra 35 perckor megszületett. Úgy ahogy szerettem volna mindig is, a vízben. Szeretem őt és Isten gondoskodott róla, hogy amíg lehet vele lehessek. Riley babát 7,5 hetesnek becsülték. A 10. héten született meg. „

Mivel a magzat 2,5 hetet „várt” a születése előtt az anyaméhben a bőre kissé elszíneződött, de így is tökéletesen illusztrálja a legfiatalabb korosztályt.

Ezek a babafotók képesek arra, hogy megváltoztassák az abortusz viták kimenetelét…

A 19 hetes Walter

Sokkoló! 10 hetesen elvetélt! A babafotók bejárták a világot!
Fotó: Pinterest

A 13 hetes Nathan

A 22 hetes Chase és Cooper egypetéjű ikrek

 

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Tul sok ember gondolkodik ugy hogy nem lényeg ha abortuszra mennek pedig azért akiben egy pici lélek is van az fel fogja ennek a súlyát

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..