Hihetetlen dolog történt a szatmárnémeti kórházban. Egy anyukánk osztotta meg velünk a megdöbbentő történetet. Egy 9. hónapban járó kismama az utolsó vizsgálatára ment a szülésorvosához, aki – elmondása szerint – közölte vele, hogy a császármetszéshez szükséges tűt és cérnát is a kismamának kell beszereznie.

Hirdetés

A műtétekhez használt speciális cérnát azonban nem írják fel receptre, ezt nem lehet csak úgy beszerezni egy gyógyszertárban. A kismama mindenképpen császárral tudja majd világra hozni a kisbabáját, viszont arra már ideje sincs hogy orvost váltson, hiszen a műtét kiírt időpontja a napokban lesz.

Elképedve állunk a történtek előtt, hogyan fordulhat ez elő a 21. században.

FRISSÍTÉS!!!

A kórház igazgatója később elmondta, hogy kivizsgálták az ügyet. A kismama szülése rendben lezajlott. A mama és a baba is jól vannak.

A nőgyógyászt is megekeresték, aki elmondta azért kérte az adott orvosi cérnát az anyától, mivel a kórházban használt anyagokat más gyártó forgalmazza és azt nem szereti. Az igazgató szerint “szankciókat” vezetnek be arra, ha az orvos más segédeszközt akar használni azt ne a betegekkel kérje be. Főleg nem egy szülés előtt álló kismamától.

Hirdetés