13 hónapos korban kezdi a baba igazából megismerni az ízeket.Sokkoló! Diétára fogta 13 hónapos babáját! Lehet még anyatejet is fogyaszt, azonban már szilárd ételt is ad neki az anyuka. Ebben a korban már több összetevőből álló ételeket is megkóstoltatsz a babáddal. Ő pedig élvezi az új dolgokat. Szinte egyik napról a másikra változik az ízlése.

Hirdetés

a mai modern világban azonban számos „hóbort” veti fel a fejét a felnőttek, köztük a szülők körében. Már válogatni nem tudunk az egészségesebbnél egészségesebb életmód, diéta, táplálkozások közül.

Sokkoló! Diétára fogta 13 hónapos babáját!Persze ezek között van valóban hasznos is, de tudni kell mikor és különösen hogyan alkalmazzuk ezeket a módszereket.

Sajnos azonban vannak fanatikus szülők- akik nem csak táplálkozásban, hanem másban is- a gyerekeikre erőszakolják a saját nézeteiket és elhivatottságukat.

Egy ausztrál anyuka már a születése óta szigorú paleo diétán tartja a babáját. Ráadásul nem érti, hogy miért támadják őt annyian a közösségi oldalakon emiatt.

Megdöbbentő, de a kis Grace reggelije kókuszolajban sült tojásból, avokádóból és savanyú káposztából áll. Most jogosan gondolhatjuk, hogy ez igen, ez valóban egészséges összetevőkből áll. De nem egy 1 éves gyermeknek.

Az anya nem ad a kis Gracenek sem barackpürét sem héj nélküli kenyeret, ezek szerinte ugyanis egyetlen embernek sem szabadna ennie.

Sokkoló! Diétára fogta 13 hónapos babáját!Mivel a gyermek még csak egyszer volt beteg, Shan az anyuka szerint ezt csakis a paleo étrendnek köszönheti.

Shan az ételallergiája miatt állt át erre a diétára 5 évvel ezelőtt. És azt vallja, hogy a lányát is így fogja táplálni. Természetesen azért ha valamikor megkíván egy kis szelet tortát lehet, hogy kaphat majd belőle.

A dietetikus szerint azonban nem árt az óvatosság, a paleóval szerinte ugyanis sokkal nehezebb a kiegyensúlyozott étrendet kialakítani, pláne gyerekek esetében.

Forrás:Cosmopolitan

Hirdetés