Minden anyának a legfontosabb a gyermeke. A szíve alatt hordta 9 hónapig. Hiába született betegségekkel, attól még a legnagyobb kincs. Sajnos a környezet nem így gondolja. Sokszor hallunk sokkoló híreket a “hátrányos helyzetű” gyermekekről és arról, hogyan bánik velük a társadalom.

Hirdetés

A legmegdöbbentőbb az, amikor egy pedagógus sem veszi figyelembe a gyermek érzéseit.

Majdnem sokkot kapott az anya, amikor meglátta a fiáról készült képet!

Sokkot kapott az anya, de ma már csak egy rossz emlék, a most 9 éves kisfiú, Miles Amberidge édesanyjának, a két évvel ezelőtti iskolai fotózás. Az osztályképet megpillantva először majdnem elájult, a következő pillanatban pedig égtelen dühöt érzett, elsősorban a fotós iránt, majd azért , hogy nem szólt egyik pedagógus sem azért, hogy gerincsorvadásban szenvedő gyereke a kép szélére lett száműzve. A fotón pedig egyértelműen látszik, hogy mennyire a társai között szeretett volna lenni. Az anya közbenjárására új kép készült, de a pillanat, amikor az anya meglátta a fotót, az örökre megmarad benne.

Majdnem sokkot kapott az anya, amikor meglátta a fiáról készült képet!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..