Egy Pécsi édesapa az interneten kért segítséget. Egyedül neveli a kisfiát, Milánt , akiről édesanyja korábban lemondott. Nehéz anyagi körülmények között élnek , egy apró önkormányzati lakásban élnek. Az édesapa segédmunkásként próbál elhelyezkedni. Volt rá példa hogy a kicsi Milán nevelőotthonban élt, összesen tíz hónapot.Egy édesapa véleménye a kismamákról és anyukákról

Hirdetés

A kisfiút korábban trauma érte, ennek következtében súlyos viselkedési zavaros lett. Az édesapa segédmunkásként nem keres túl sokat, így sokszor kell dönteniük az élelem és a számlák között. Nem talál rendes munkát, pedig két szakmája is van.

Az édesapa autófényező és könnyűgépkezelő szakmával is rendelkezi, de a munkáltatók nem kapkodnak utána, így hogy gyermeke van, aki ráadásul ilyen hátrányoktól is szenved.

A kis Milán nem járhat még iskolába, öt éve óvodás. Az őt ért traumák miatt kialakult viselkedés zavarok következtében állandóan pörög, lehetetlen lenne lekötni őt az iskolában.
Hirdetés
Az édesapa akkor fordult segítségért a közösségi oldalon keresztül amikor elzárták náluk a gázt, díj hátralék miatt , így egy hónapig nem volt fűtés a lakásban.

A család napi 6500 forintból él, ugyanis ennyit keres az édesapa az építkezéseken, már ha van munka.

Kaptak segítséget adomány formájában amikor a gázt kikapcsolták a lakásban, volt aki paplanokat vitt, hogy ne fázzanak éjjel, volt aki tartós élelmiszert ajánlott fel a családnak.

Az édesapa legnagyobb fájdalmát mégsem az anyagi nehézségek okozzák. Fáj neki hogy kisfia édesanya nélkül maradt , úgy érzi azt a szeretetet és törődést amit egy édesanya tud nyújtani, ő nem tudja megadni kisfiának.

Forrás : https://pecsaktual.hu/baranya/

Hirdetés