Már a kisbabájuk születése előtt is tapasztaltak furcsa dolgokat a házban az amerikai szülők. A 25 éves asszony és 30 éves vőlegénye a férfi anyjának vendégházában éltek egyéves kislányukkal.

Hirdetés

Egyik reggel a kis Lily arcán furcsa karmolásnyomok látszódtak. De a házban sem kisállat, sem pedig betolakodó nem járt – először azt hitték egy állat szökött be a házba. A szülők gyorsan megnézték a kislány kezét is, hátha magát karmolta össze a pici, de a nyomok nem passzoltak a baba kezéhez.

Ez is érdekelhet!

Ekkor vették elő a babafigyelő kamerát, de sokkot kaptak a felvétel láttán. Látszik, hogy a kislány ácsorog a kiságyában, majd egyszer egy áttetsző alak érkezik meg a szobába, ami később bántotta a gyermeket.

A szülők azonnal elköltöztek a házból, ahol már korábban is hallottak furcsa zajokat, de ezeket a falban lévő csöveknek tulajdonították. Később kiderült, hogy a házban korábban egy nő lakott, aki lezuhant a lépcsőn és kínok között halt meg. Az ő testvére pedig skizofréniában szenvedett, aki szintén ott élt és már meghalt. nem tudni hogyan.

Forrás: Dailystar

Hirdetés